Kursi i përgjegjshëm për të rritur

Programi i ificationertifikimit Online për të punuar me fëmijë

Kursi i përgjegjshëm për të rritur

Ky trajnim në internet 20 orë u mundëson punëkërkuesve të fitojnë aftësitë e nevojshme për të punuar me fëmijët në institucionet e licencuara të kujdesit për fëmijë ose shkollat ​​në pes.

Përmes seancave interaktive, Kursi Online Përgjegjës për të Rritur mbulon konceptet themelore për zhvillimin e fëmijëve nga lindja deri në moshën 12 vjeç, fëmijë udhëzime, shëndetin, sigurinë dhe ushqimin.

Qeveria e Kolumbisë Britanike tani ka mandatuar trajnime të Kursit të Përgjegjshëm për të Rritur për të gjithë individët që punojnë me fëmijë.

Kjo lëndë Online me përgjegjësi për të rritur takohet me Akti i Liçensimit të Kujdesit për Fëmijët BC kërkesa që individët të kenë së paku 20 orë trajnimi për kujdesin ndaj fëmijëve, përfshirë sigurinë, zhvillimin e fëmijëve dhe ushqimin në mënyrë që të punojnë me fëmijët.

Trajnimi ynë Online i Kursit të Përgjegjshëm për të Rritur kualifikon punëkërkuesit në BC për të fituar përvojën e nevojshme për të punuar me fëmijët. Pjesa më e mirë është se kursi është vetë-ritëm. Studentët mund të fillojnë kursin kur është i përshtatshëm për ta, dhe të përfundojnë kur të jenë gati. Nuk ka ndonjë afat kohor.

Pas pagesës, studentët marrin një email të mirëpritur me udhëzime për hyrje. Studenti mund të klikojë lidhjen në email për të filluar mësimet. Ekzistojnë kuize praktike gjatë gjithë kursit, dhe një provim përfundimtar me zgjedhje të shumëfishta në fund. Të gjitha pjesët e kursit janë përfunduar në internet, dhe nuk ka libra shtesë pune të nevojshëm.

Pas përfundimit të provimit përfundimtar, studentëve do t'u dërgohet me email një certifikatë përfundimi, e cila mund të përdoret për të fituar punësim në institucionet e licencuara të kujdesit për fëmijë.

Financimi i Punës

Kursi ynë Online Përgjegjës për të Rritur sponsorizohet gjithashtu nga WorkBC. Kjo do të thotë që fondet qeveritare mund të jenë të disponueshme përmes qendrave lokale të punësimit për të marrë këtë kurs. Aplikantët duhet të jenë punëkërkues aktivë dhe të aplikojnë për të qenë klientë të qendrës së tyre lokale të punësimit. Vizitoni tonë Financimi i qeverisë Faqe për më shumë detaje.

Kursi me përgjegjësi për të rritur është i disponueshëm

në gjuhë mbi 100

Merrni Kursin Online të Përgjegjshëm për të Rritur në Gjuhën e Dëshiruar tuaj!

Përdorni Shfletuesin Google Chrome,
dhe klikoni në butonin portokall të përkthimit

në krye të çdo faqe.

Ju mund të zgjidhni të studioni kursin në internet në gjuhën tuaj të preferuar.

Video e Kursit të Përgjegjshëm për të Rritur

Instruktori juaj

Roxanne Penner është pronare e Qendrës së Mësimit të Hershëm 4Pillar në River Powell, pes.

Ajo është një Mësuese e licencuar e Fëmijërisë së Hershme, lehtësuese e punëtorisë dhe trainer e ECE.

Ajo gjithashtu punon si trajner i familjes dhe ka qenë aktiv si prind kujdestar përmes Ministrisë së Fëmijëve dhe familjeve për më shumë se 17 vjet.

Roxanne ka mësuar aftësitë për kursin e të Rriturve të Përgjegjshëm përmes punëtorive brenda personave për më shumë 10 vjet.

Tani ky kurs është i disponueshëm në internet për ata, orari ose vendndodhja e të cilëve nuk i lejon ata të marrin personalisht trajnimin.

Kursi ynë përgjegjës për të rritur është marrë në internet në një seri mësimesh me mini kuize. Kursi është plotësisht i vetë-ritmit. Studentët mund të fillojnë në çdo kohë, dhe të marrin provimin përfundimtar kur të jenë gati. Në fund të kursit, studentët do të marrin një provim përfundimtar të librit në internet të hapur, dhe do t'ju dërgohet me email një certifikatë përfundimi. Shenja e kalimit është 70%, dhe provimi është në dispozicion për të ri-marrë derisa të arrihet një rezultat kalimtar.

Pjesëmarrësit duhet të jenë të paktën 19 vjeç për të regjistruar, përfunduar të gjitha mësimet dhe të kalojnë provimin përfundimtar me një notë të kënaqshme në mënyrë që të marrin një çertifikatë të Kursit të Përgjegjshëm për të Rritur.

Ju lutemi vini re, instruktor Roxanne Penner e bën veten të disponueshëm me email gjatë kursit tuaj për t'iu përgjigjur pyetjeve që mund të keni.

Testimonial i Kursit Online

Kurrikula e lëndës përgjegjëse për të rriturit

Dëshmia e Studentit

Adult Online Përgjegjës kursi ishte kaq i thjeshtë për tu regjistruar dhe i plotë! Nga fillimi deri në fund kursi është shumë informues dhe i thjeshtë për tu ndjekur më tej.

Roxanne si instruktor ka qenë e shkëlqyeshme! Ajo u kthye përsëri në emailet e mia shpejt dhe ishte gjithmonë në dispozicion për t'iu përgjigjur pyetjeve të mia kur kisha ndonjë.

Ajo që unë dua më shumë për kursin është se sa në thellësi ishte. Madje, varet se si të punohet me fëmijë me nevoja të ndryshme shëndetësore, gjë që mendoj se është e rëndësishme për këdo që hyn në fushë.

Pas mbarimit të kursit të të Rriturve për të Rriturit dhe marrjes së provimit ndjehem i sigurt se do të jem në gjendje të performoj në punën time të re me një kuptim më të mirë se si të jem një i rritur i përgjegjshëm.

Ray Thompson

Mundësitë e punësimit

Pas përfundimit të kursit të përgjegjshëm për të rritur, studenti është i kualifikuar të punojë me:

  • Kujdesi për fëmijët e grupmoshës së shkollës (i licencuar)
  • Objekti i përkohshëm i Kujdesit për Fëmijët (i licencuar)
  • Si zëvendësim ose zëvendësues / rastësor në thirrjen për Asistentë të Edukimit të Fëmijërisë së Hershme në Qendrat e Kujdesit të Fëmijëve të Grupit të licencuar ose parashkollorët
  • Programe të rastësishme të braktisjes së familjes, Asistentë të Kujdesit për Familjen Familjare ose pozicione të tjera të lidhura
  • Fillimi i një Qendre të Kujdesit Ditor Familjar
  • Dado ose Babagjyshi

Filloni tani!

Kursi Online 125 $

Mësimi i hershëm 4Pillar është krenar që ofron një Garanci të Kënaqësisë 100% në Kursin tonë Online Përgjegjës për të Rritur.

Nëse për ndonjë arsye nuk jeni të kënaqur me trajnimin, ne do t'ju paguajmë plotësisht për blerjen tuaj.

Ju lutemi vini re, certifikata e përfundimit nuk do të lëshohet për kurset e rimbursuara.

Më shumë Testime Studentore

Unë rekomandoj shumë Roxanne Penner si instruktorin e kursit Përgjegjës për të Rritur.

Ajo është një mësuese shumë e plotë dhe e apasionuar që e shijon qartë fushën në të cilën punon. Ishte kënaqësi të shoqërohesh me të.
Julie Alcock

Mora kursin për të rritur të përgjegjshëm dhe e gjeta shumë informues. Roxanne Penner i bëri klasat argëtim dhe të mësuarit përmes stilit të saj të mësimit ishte një fllad.

Do të rekomandoja shumë të regjistrohesh për këtë kurs.
Cheryl R Powell

Kursi Online me përgjegjësi për të rritur ishte një përvojë e mrekullueshme e të mësuarit. Unë e doja shumë që Roxanne ishte në dispozicion për t'iu përgjigjur pyetjeve që kisha gjatë rrugës.

Mora çertifikatën time shumë shpejt pasi mbarova kursin, i cili ishte i dobishëm gjatë aplikimit tim për një punë të kujdesit për fëmijë.
Halio Damask