Kursus Wong diwasa sing tanggung jawab

Program sertifikasi Online kanggo Nggarap Anak

Kursus Wong diwasa sing tanggung jawab

Latihan online jam 20 iki supaya golek tenaga kerja bisa entuk katrampilan sing dibutuhake supaya bisa nggarap bocah ing fasilitas perawatan bocah sing dilisensi utawa sekolah ing SM.

Liwat sesi interaktif, Kursus Dewasa Online Tanggung Jawaban nyakup konsep dhasar babagan pangembangan bocah wiwit lair nganti umur 12, bocah pituduh, kesehatan, safety lan nutrisi.

Pamrentah British Columbia saiki wis nglatih Latihan Kertu Dewasa Tanggung jawab kanggo kabeh individu sing makarya bareng bocah.

Kursus diwasa sing bisa tanggung jawab online iki cocog karo Undhang lisensi Perawatan Anak SM syarat kanggo individu duwe paling jam 20 pelatihan perawatan bocah kalebu safety, pangembangan anak lan nutrisi supaya bisa ditindakake bocah-bocah.

Latihan Diwasa Dewasa Terpercaya pelatihan online nduweni tenaga kerja golek ing SM kanggo entuk pengalaman sing dibutuhake kanggo nggarap bocah. Sisih paling apik yaiku yen kursus kasebut dhewe. Siswa bisa miwiti kursus kasebut nalika ngrampungake, lan rampung yen wis siyap. Ora ana watesan wektu.

Sawise mbayar, para siswa nampa email sambutan kanthi pandhuan login. Siswa kasebut bisa ngeklik link kasebut ing email kanggo miwiti pelajaran. Ana praktik kuis praktik ing saindenging kursus, lan ujian kaping pirang-pirang pilihan ing pungkasan. Kabeh bagean mesthi rampung online, lan ora ana buku kerja sing dibutuhake.

Sawise ngrampungake ujian pungkasan, siswa bakal dikirim email menyang sertifikat rampung, sing bisa digunakake kanggo entuk tenaga kerja ing fasilitas perawatan bocah sing dilisensi.

Pembiayaan WorkBC

Kursus diwasa diwasa sing tanggung jawab online uga disponsori dening WorkBC. Iki tegese dana pemerintah bisa kasedhiya liwat pusat tenaga kerja lokal kanggo melu kursus iki. Pelamar kudu dadi buruh kerja aktif lan aplikasi dadi klien ing pusat tenaga kerja lokal. Dolan maring kita Pendanaan Pemerintah halaman kanggo rincian liyane.

Kursus Wong diwasa sing tanggung jawab kasedhiya

ing luwih saka 100 Languages

Nggawe Kursus Dewasa Tanggung jawab Online ing Basa sing Sampeyan pilih!

Gunakake Browser Google Chrome,
lan klik tombol translate oranye

ing sisih ndhuwur kaca apa wae.

Sampeyan bisa milih sinau babagan online kanthi basa sing luwih disenengi.

Video Kursus diwasa sing tanggung jawab

Pandhuan Sampeyan

Roxanne Penner minangka pemilik Pusat Pembelajaran Awal 4Pillar ing Powell River, SM.

Dheweke dadi pendidik Awal Kanak-kanak sing dilisensi, fasilitator bengkel lan pelatih ECE.

Dheweke uga kerja minangka pelatih kulawarga lan wis aktif dadi bapak angkat ing Kementerian Anak-anak lan kulawarga sajrone luwih saka 17.

Roxanne wis mulang katrampilan kanggo kursus Responsible Dewasa liwat bengkel pribadi kanggo 10.

Saiki kursus iki kasedhiya online kanggo wong-wong sing jadwal utawa lokasi kasebut ora ngidini latihan kasebut langsung.

Kursus Wong diwasa sing tanggung jawab ditrapake online ing pirang-pirang pelajaran kanthi kuis mini. Sing mesthi wae wis mandhiri kanthi mandhiri. Siswa bisa miwiti ing sembarang wektu, lan njupuk ujian akhir nalika siyap. Ing pungkasane kursus, para siswa bakal njupuk ujian akhir buku terbuka online, lan bakal dikirim email menyang sertifikat rampung. Tandha pass 70%, lan ujian kasedhiya maneh nganti skor lulus wis entuk.

Peserta kudu paling ora umur 19 kanggo ndhaptar, ngrampungake kabeh piwulang lan lulus ujian akhir kanthi tandha marem supaya bisa nampa sertifikat Kursus Ajag Jawab sing wis rampung.

Wigati, instrumen Roxanne Penner nggawe awake dhewe nggunakake email sajrone kursus sampeyan kanggo mangsuli pitakon sampeyan bisa uga.

Kesaksian Kursus Online

Kurikulum Kursus Dewasa sing tanggung jawab

Kesaksian Siswa

Wong diwasa sing tanggung jawab online mesthi gampang mlebu lan ngrampungake! Wiwit wiwitan rampung kanthi gampang banget informatif lan prasaja tindakake.

Roxanne minangka instruktur wis apik! Dheweke cepet bali emailku lan mesthi kasedhiya kanggo mangsuli pitakonku nalika aku duwe.

Sing paling tak tresnani yaiku babagan cara jero. Malah dadi cara kerja bareng karo bocah-bocah sing duwe kabutuhan kesehatan, sing penting kanggo sapa wae sing mlebu lapangan.

Sawise rampung kursus Responsible Dewasa lan njupuk ujian aku yakin aku bakal bisa nindakake ing proyek anyar karo pemahaman sing luwih apik babagan carane dadi wong diwasa sing tanggung jawab.

Ray Thompson

Kemungkinan Pakaryan

Sawise ngrampungake Kursus Dewasa Tanggung Jawab Siswa layak kanggo makarya karo:

  • Sekolah Zaman Sekolah Zaman Sekolah (dilisensi)
  • Kadhangkala fasilitas Perawatan Anak (lisensi)
  • Minangka panggantos utawa pengganti / sembrono kanggo nulungi Asisten Pendidikan Awal Kanak-kanak ing Pusat Perawatan Kanak-kanak sing Dilisensi utawa Prasekolah
  • Program Drop-In kulawarga kasual, Pembantu Perawatan Anak Kulawarga utawa posisi liyane sing gegandhengan
  • Miwiti Pusat Asuhan Kulawarga
  • Pengasuh utawa Babi

Miwiti Saiki!

Kursus Online $ 125

4Pillar Awal Pembelajaran kanthi bangga nawakake Jaminan Kepuasan 100% ing Kursus Dewasa Tanggung Jawab Online Kita.

Yen ana sebab, sampeyan ora seneng karo latihan kasebut, kita bakal mbalekake maneh kanthi tuku kanggo sampeyan.

Wigati, sertifikat rampung ora bakal ditanggepi kanggo kursus sing dibalekake.

Liyane Paseksen Siswa

Aku menehi saran banget kanggo Roxanne Penner minangka instruksional kanggo wong diwasa sing tanggung jawab.

Dheweke dadi instruksional sing wutuh lan gandrung kanthi jelas seneng ing lapangan sing dikerjakake. Sampeyan dadi kepenak bisa digandhengake karo dheweke.
Julie Alcock

Aku melu kursus Wong Tanggung Jawab sing Tanggung jawab lan ketemu banget informatif. Roxanne Penner nggawe kelas nyenengake lan sinau liwat gaya pamulangan dheweke dadi angin.

Aku bakal menehi saran banget kanggo ndhaptar kursus iki.
Cheryl R Powell

Kursus Jawaban Diwasa Sing Tanggung jawab minangka pengalaman belajar sing apik banget. Aku seneng yen Roxanne kasedhiya kanggo mangsuli pitakon sing dakkarepake.

Aku nampa sertifikat banget sawise ngrampungake kursus, sing mbiyantu sajrone aplikasi kanggo kerja asuhan bocah.
Halio Damask